placeholder 960

Workshops

Tijdens een workshop gaan cursisten onder professionele begeleiding van het Dutch Domino Team zelf aan de slag. Ze leren naast de basistechnieken ook nog verscheidene bouwstijlen die aangemerkt staan voor gevorderden.

Wij geven workshops in verschillende categorie├źn, waaronder: teambuilding, bedrijfsuitjes, scholen, verenigingen, en gethematiseerde projecten.

Een workshop kan op locatie naar keuze gegeven worden. Hierbij is het vloeroppervlak de leidraad voor het aantal cursisten. Ook worden er internationale workshops georganiseerd door ons georganiseerd.

Opdrachten

Bij een opdracht wordt er in de voorbereidende fase besproken welke mogelijkheden er zijn en welke visie de klant heeft. Dit geeft een duidelijk beeld van het eindproduct, de benodigde tijd en de kosten die dit met zich meebrengt.

Neem vrijblijvend contact op met onze creatieve teamleden. Kijk ook eens in ons portfolio voor andere opdrachten waaraan wij hebben deelgenomen.

In november 2015 zaten wij in de organisatie van een wereldrecordpoging boekendomino in Arnhem. Daar hebben wij leiding gegeven aan een team van 20 bouwers dat was samengesteld uit vrijwilligers

placeholder 960
placeholder 960

Maatwerk

Als het niet mogelijk is om een concrete opdracht te beschrijven, kunnen wij maatwerk leveren.

Om het project te kunnen doen slagen, zullen wij intensief overleg voeren om de visie duidelijk te krijgen en de verschillende mogelijkheden aan te dragen. Wij zorgen ervoor dat wij voldoende materiaal meenemen om ter plekke aanpassingen of toevoegingen te kunnen doen op het bestaande plan.

Je kunt alvast kennismaken met ons creatieve team op de over ons pagina

Inspiratie gekregen?

Neem contact met ons op.