Over ons evenement

Dit jaar zet het Dutch Domino Team maar liefst 350.000 dominostenen op onder het thema “Road To Fame: Emma’s Story”. Tijdens DDT 2019 nemen we je mee door het levensverhaal van Emma Smith. Met haar 21e verjaardag is ze een volwaardig popster, er is niemand die niet van haar heeft gehoord. Ze geeft een gigantisch verjaardagsfeest, niet wetend dat vanaf die dag het geluk zich tegen haar zou gaan keren.

Wil jij de stenen op 24 augustus 2019 zien vallen? Dat kan!

Tegen een toegangsprijs van € 5,- euro per persoon kunt u bij onze liveshow in Sporthal De Vallei in Veenendaal aanwezig zijn.

U kunt kaarten reserveren via het onderstaande formulier, of ter plekke kopen in de hal op 24 augustus. Er kan alleen contant worden betaald bij het kopen van de kaarten. Let op: vol = vol.

Hou ook onze social media kanalen in de gaten voor de voortgang en leuke updates!

 

Programma

24 AUGUSTUS 2019

10:30

Deuren open voor publiek

Eten en drinken is in de horecagelegenheid van de sporthal verkrijgbaar. Tijdens de show is het niet toegestaan om te eten of te drinken.
12:30

Deuren sluiten en aanvang show

+/- 14:00

Einde show

De hal blijft tot 15:00 open voor publiek, dit geeft u de kans om na te praten met de bouwers.

Vervoer


Let op! Op 24 augustus vindt er ook een groot sportevenement in Veenendaal plaats, hou dus rekening met de verwachtte drukte!

Auto

De hal biedt voldoende gratis parkeerplekken. Echter, kom op tijd want vol = vol.

Bus

De dichtbijzijndste bushalte is halte Rembrandtpark. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen naar de hal.

Trein

Het dichtstbijzijndste treinstation is station Veenendaal West. Vanaf hier is het ongeveer 12 minuten lopen naar de hal.

Reserveer Tickets