Wij starten een crowdfunding!

Duizenden, zo niet miljoenen, dominostenen heeft het Dutch Domino Team al neergezet. Het hoogtepunt: in augustus 2018 vielen ruim 218.000 dominostenen om. Dit jaar willen wij ons record verbreken en maar liefst 350.000 dominostenen neerzetten. We zijn er met zijn allen van overtuigd dat wij dit kunnen. De jarenlange ervaring en motivatie maakt regelmatig het onmogelijke mogelijk. Er is maar 1 probleem: we hebben nog ongeveer 150.000 dominostenen nodig om neer te zetten. En daarom vragen wij om uw hulp via deze crowdfunding om letterlijk een steentje bij te dragen!

Bekijk onze crowdfunding hier

 

 

Wie zijn wij

Wij zijn het Dutch Domino Team, de enige professionele domino-groep in Nederland. De groep bestaat uit 12 goede vrienden afkomstig uit het hele land, van Groningen tot Enschede en Eindhoven, in de leeftijd van 15 tot 31 jaar. Samen hebben wij maar één doel: elke keer méér dominostenen neerzetten en daarna in één keer om laten vallen!

9 jaar geleden begonnen we met 15.000 dominostenen, inmiddels hebben wij ons doel voor 2019 gesteld op 350.000 dominostenen. Een gigantische groei, waar wij erg trots op zijn! Het Dutch Domino Team is een vriendengroep, die samenwerking naar een nieuw niveau brengt!

 

 

Wat gaat er gebeuren?

In augustus van dit jaar gaan wij een nieuw record behalen. Door in 2 weken ruim 130.000 dominostenen méér neer te zetten dan vorig jaar, moeten we over het vorige record heen knallen! Op vrijdag 9 augustus zal het hele team bij elkaar komen. De dominostenen en decorstukken worden in de hal (sporthal Kermisland van Sportbedrijf Arnhem) gezet en de eerste voorbereidingen voor het opbouwen zullen worden getroffen. Daarna volgen 14 dagen van uiterste concentratie en worden alle stenen opgezet. Natuurlijk is er een zekere vorm van druk, maar het is vooral heel leuk om samen bezig te zijn met onze hobby. We slapen met zijn allen in een blokhut van de scouting, een mooie plek om na een drukke dag wat te ontspannen, te eten, een spelletje te spelen of lekker te voetballen. Uiteindelijk staan op zaterdag 24 augustus alle projecten en zullen ze (hopelijk allemaal!!) in een spetterende show van ongeveer 15 minuten omvallen. De foto’s geven een impressie van de bouwweek.

 

 

Waar hebben wij uw hulp bij nodig?

Zoals u kan begrijpen is een evenement zoals dat van ons een kostbare onderneming. Er gaan kosten zitten in de dominostenen en decorstukken, in overnachtingen, eten en drinken en de sporthal. In de sporthal worden wij gelukkig voor een groot deel tegemoet gekomen door Sportbedrijf Arnhem en de overnachtingen en eten en drinken betalen we zelf. De kosten van de stenen hebben wij afgelopen jaren zelf gedragen, maar 150.000 nieuwe stenen zijn helaas een erg grote uitgave. Maar we hebben ze wel nodig om te kunnen blijven groeien!

Onze grootste droom is om ooit het wereldrecord te breken en 5 miljoen stenen te laten vallen. Om daar dichterbij te komen, moeten we grote stappen blijven maken! Conclusie: er moeten 150.000 dominostenen bij komen. Met een prijs van ongeveer €50 euro per 1000 stenen + opbergbakken gaat dit ongeveer €7500 euro kosten. Vandaar deze crowdfunding!

 

Rewards:

We hebben een mooie lijst met mogelijke donaties voor onze crowdfunding opgesteld! Elke donatie helpt ons een stapje dichter bij het nieuwe record. En we hebben leuke rewards bedacht. Voor €10,- krijg je een echte dominosteen opgestuurd! Bij een donatie van €25,- euro sturen we je tijdens de bouwweek een persoonlijke bedankvideo, waarin je als eerste een sneak-preview krijgt van het project. Mocht u ons met een grotere bijdrage willen sponsoren, voor €250.- ontwerpen wij een dominoveld met uw naam of logo en zetten we dat neer tijdens het evenement! En voor €1000,- heeft u de unieke kans om het domino evenement van 2019 te mogen starten! Deze eer is slechts voor een paar personen weggelegd, en daarbij helpt u ons een gigantische stap in de goede richting! Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een donatie te doen zonder tegenprestatie.

 

 

In conclusie:

Wil je ons helpen om dit jaar de stap te kunnen maken en 350.000 stenen neer te kunnen zetten, draag dan je steentje bij! Onderstaand overzichtje laat zien hoeveel steentjes je met jouw bijdrage precies bijdraagt:

  • €10,- 200 stenen
  • €25,- 500 stenen
  • €50,- 1000 stenen
  • €250,- 5000 stenen

Denk je ons op een andere manier te kunnen helpen, dan komen we graag met je in contact! Je kunt via info@dutchdominoteam.nl contact met ons opnemen. Op ons YouTube account kun je onze video’s vinden, bijvoorbeeld van het evenement van afgelopen jaar. Neem daar zeker een kijkje! Ook kun je meer informatie over ons vinden door verder te kijken op onze website. Via Facebook blijft u op de hoogte van de voorgang van de crowdfunding, maar ook van de organisatie van het evenement, van andere projecten en nog veel meer domino-gerelateerde nieuwtjes!

Heel erg bedankt voor je donatie!

 

Contact

Voordekunst: https://www.voordekunst.nl/projecten/8305-draag-jij-een-dominosteentje-bij-1
Email: info@dutchdominoteam.nl
YouTube: https://www.youtube.com/thedutchdominoteam
Facebook: https://www.facebook.com/dutchdominoteam/