Evenementenorganisatie

Heeft u ons jaarlijkse project gezien en denkt u, zoiets wil ik ook voor mijn bedrijf. Dan is er goed nieuws. Wij verzorgen ook promotieprojecten. Anders dan bij de workshops die we doen, verzorgen wij hier volledig het dominoproject, wij bedenken het, werken het uit en zetten het op. Uiteraard in goed overleg met de organisatie waar we voor werken zodat hun wensen voorop staan. Voor bijna elke gebeurtenis kan een dominoproject gemaakt worden.

Denk bijvoorbeeld aan een project waarin een belangrijke datum of een evenement wordt aangekondigd, maar ook op dit evenement kan een dominoproject zijn. Wilt u iets aan uw personeel vertellen of juist uw klantenkring bereiken, een dominoproject is een bijzondere en opvallende manier om de boodschap over te brengen!

Wij kunnen projecten verzorgen op locatie (eventueel zelfs met uw eigen publiek) maar ook in studio’s zodat er een video van gemaakt kan worden. Een compleet project kan uit één dominoproject bestaan, maar kan ook in delen worden opgebouwd. Er kan één dominoveld met uw logo worden gemaakt, maar ook een 5 minuten durend project met verschillende onderdelen.

Zo meteen zullen net als bij het kopje ‘Workshops’  een aantal voorbeelden gegeven worden over de mogelijkheden van domino promotieprojecten. Maar er is natuurlijk veel meer mogelijk dan dat hier onder beschreven staat. Overweegt u om een dominoproject voor uw bedrijf te laten maken? Neem dan contact met ons op zodat wij met u mee kunnen denken over de mogelijkheden.

Een promotieproject dat door ons op eigen locatie is gemaakt, is de promotie van een techniekfestival in Mumbay, India. Voor de aankondiging van de datum van dit evenement wilde de organisatie dat wij hier een video voor zouden maken. Ons werd een lengte van de video, gewenste onderdelen in de video en een aantal belangrijke kleuren dominostenen die zij terug wilde zien in het project verteld, en verder konden wij zelf het project vormgeven. Vervolgens hebben we ongeveer 12.000 dominostenen neergezet verdeeld over 4 bouwers van het team, iedereen had zijn eigen onderdeel van het eindresultaat. Een van de teamleden voegde de onderdelen samen en het eindresultaat was een video die precies volgens de wensen van de klant was.

Een ander project dat door het Dutch Domino Team is al even geleden gemaakt (Voorjaar 2014). Dit is voor iedere bouwer van DDT tot dusver het leukste promotieproject waaraan gewerkt is. In een professionele studio is het complete team een weekend bezig geweest met het neerzetten van ruim 60.000 dominostenen. Deze dominostenen vormden een project dat in veel kleine stukjes omviel. Samen met professionele cameramensen, licht- en geluidstechnici, en twee regisseurs is een informatievideo van ongeveer 15 minuten gemaakt.

Deze video was onderdeel van een lesprogramma voor alle werknemers van de organisatie. In de video werd informatie gegeven voor de medewerkers van het opdrachtgevende bedrijf, en deze informatie werd weergegeven in dominostenen. Ook werden belangrijke begrippen uitgebeeld en als finale viel een dominoveld van 13.000 stenen met het logo van het bedrijf. Ons halve team was een hele week aanwezig om te helpen bij het omgooien van het project en het opnemen van benodigde videobeelden. Helaas mogen wij de beelden hiervan niet publiceren, maar mocht u in iets van deze grootte geïnteresseerd zijn, dan kunnen we u altijd meer informatie geven.

De hierboven beschreven projecten laten twee heel verschillende projecten zien, en er is nog veel meer mogelijk. Wij kunnen van 1000 tot 100.000 dominostenen alles maken wat u maar kan bedenken, dus neem vooral contact met ons op voor meer informatie over een promotieproject voor uw bedrijf of organisatie. Uw interesse zal met veel enthousiasme worden ontvangen.